Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 de març dues persones amb nombrosos antecedents per robar els diners que un home acabava de treure d'un caixer de Palamós. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc el passat 3 de març, cap a la mitjanit. Just després de fer l'operació al caixer i es dirigia cap al cotxe, els dos detinguts el van interceptar i el van intimidar amb una navalla perquè els entregués els diners. L'home va optar per entregar-los els diners i els dos detinguts van marxar corrent. Els arrestats són Mustapha F.M., de 38 anys i que ja ha ingressat a la presó, i Mohamed E.B. de 23 anys, ambdós veïns de la localitat.

Després de rebre la denúncia, els Mossos van iniciar una investigació i van identificar i localitzar Mustapha F.M. i Mohamed E.B com a suposats autors d'un robatori amb violència i intimidació.

Els dos detinguts, que tenen nombrosos antecedents, van passar a disposició judicial el passat 10 de març i el jutge va decretar l'ingrés de Mustapha F.M.