Fa més de dos mesos que els operaris treballen en les obres de millora de la carretera C-63, la via que va de Lloret de Mar fins a Vidreres. Un dels punts en què s'està actuant en aquests moments és a l'alçada de la intersecció de la urbanització d'Aiguaviva Park i és allà on els veïns donen un crit d'alerta, perquè a causa d'aquests treballs s'ha creat un forat d'uns tres metres de llargada i un de fondària en el punt on hi ha la parada d'autobús de l'àrea residencial per passar-hi unes conduccions.

I això provoca, com explica el president de l'Associació de Joves d'Aiguaviva Parc Miguel Àngel Bailo "un perill perquè és on para el bus escolar i això fa més d'una setmana que està així". De fet, algun alumne, relata, quan ha intentat baixar de l'autocar ha tingut algun petit ensurt perquè no hi havia cap tipus de tanca o fusta per poder baixar d'aquest vehicle de transport escolar. Miguel Àngel Bailo critica la manca d'activitat en l'obra dels accessos de la C-63 i assegura que "tot està abandonat i sembla que l'obra s'hagi aturat" i a banda critica que malgrat haver-se iniciat els treballs "hi ha aquest forat perillós i també en més voreres, fet que provoca molts problemes sobretot als pares i mares quan els seus fills arriben de l'escola de Vidreres".

Per tot això, els veïns s'han queixa al consistori de Vidreres per veure si podia intercedir i de fet, ahir l'alcaldessa Ruth Rosique (PSC) va remarcar que és una obra que porta a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat i que per tant, l'Ajuntament no hi pot fer ?gaire res. Tot i això, durant el dia d'ahir l'ajuntament va posar-se en contacte amb els responsables de seguretat de l'obra i van reclamar que actuiïn en aquesta zona després de les queixes sobre aquest tema de la parada del bus i del perill que suposa pels seus fills. Finalment, Rosique va explicar que el punt concret on s'ha produït el forat és terme de Lloret de Mar i ahir s'hi van col·locar tanques.

Les obres de millora a la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar estan pressupostades en uns 1,3 milions d'euros i consisteixen a reordenar els accessos en diverses urbanitzacions.