El diputat socialista i exconseller d'Obres Públiques, Joaquim Nadal, va afirmar ahir que els diners per pagar el que es va pactar en el preacord amb Ryanair estan al mateix calaix del pressupost del departament «d'on han sortit els últims set anys». Nadal va contestar així les declaracions de l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que en una entrevista a Diari de Girona va demanar a l'anterior Govern a quin calaix es trobaven els recursos per pagar la companyia irlandesa.

Nadal va recordar al conseller que el seu partit havia trobat uns acords amb la companyia que van haver d'assumir. Concretament, va constatar que durant el seu mandat es va complir amb un conveni «que ens vam trobar, i pel qual no vam ser consultats», de manera que el conseller Recoder pot trobar els diners per pagar el preacord que el tripartit va fer amb Ryanair «si hi ha voluntat».

«Girona no hi perdrà»

En l'entrevista, Recoder va demanar amb Ryanair que complís el contracte fins que expirés el termini el 31 de desembre de 2011. Malgrat la situació actual, el conseller va assegurar que les comarques gironines «no hi sortirien perdent» en la temporada turística d'enguany.