El conductor d'un cotxe va morir ahir a Fornells de la Selva quan el vehicle que conduïa, un turisme, va sortir de la via per causes encara ara desconegudes. La víctima, Francisco Javier G. S., que tenia 52 anys i residia a Caldes de Malavella, viatjava sol en el moment que es va produir el sinistre.

El tràgic fet va ocórrer poc després de les dues del migdia al quilòmetre 708,8 de la carretera N-II, al tram que passa per la localitat selvatana. Segons van indicar fonts dels Mossos d'Esquadra, fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar sis dotacions policials i dues més dels Bombers de la Generalitat, que van treballar per tal d'apaivagar el foc que sortia de l'automòbil.

Causes desconegudes

Des dels Mossos d'Esquadra es va apuntar que les causes que van originar l'accident continuen encara en procés d'investigació. Tot i això, una combustió al vehicle que podria haver tingut lloc abans o després de l'accident, s'erigeix com una de les clares hipòtesis que explica els motius del fatal desenllaç.

D'altra banda, la sortida de via del turisme no va afectar cap dels vehicles que circulaven per aquell tram en el moment del sinistre.