Els Mossos d'Esquadra i la Policia local de Sils van detenir dimarts a quarts de tres de la tarda dos homes que estaven robant dins una casa del carrer Barcelona de la urbanització Kings Parc. Uns veïns van avisar en veure moviments estranys dins l'habitatge, que és una segona residència, i els dos cossos de policia van arribar a temps per enxampar dos dels lladres, que es van intentar escapolir en veure les patrulles. Un tercer home, però, es va emboscar i va aconseguir escapar. Els dos detinguts són dos veïns de Mataró de 23 i 37 anys i nacionalitat marroquina, el primer dels quals té desenes d'antecendents per robatoris amb força comesos sobretot al Maresme, però també a Lloret de Mar, segons van indicar els mossos.

Els agents van interceptar un dels homes que s'escapava corrent pels carrers i van tallar la fugida al cotxe que conduïa el segon detingut. Dins el cotxe hi van trobar diverses joies i també uns 300 euros en metàl·lic. L'interior de la casa estava totalment escorcollat i els lladres, a qui la policia va interrompre en plena feina, havien deixat desconnectats i preparats per carregar diversos electrodomèstics, com ara dues televisions.

En les darreres setmanes han tingut lloc a Sils diversos robatoris en segones residències, va informar la Policia local. Els mossos investiguen si els detinguts hi tenen res a veure. Demà, els arrestats declararan als jutjats de Santa Coloma.