ERC de Lloret de Mar ha demanat als ciutadans de la localitat que retornin els llibrets editats per l'Ajuntament, perquè creuen que els ciutadans "no han de pagar la campanya electoral encoberta de CiU". A més, reclamaran a l'equip de govern que destini els diners que ha costat editar-lo a una entitat benèfica del poble.

Cal recordar que tant ERC, com el PSC i el GRILL van denunciar la publicació i es van preguntar què ha costat el llibret sobre urbanisme, que repassa l'obra feta en els últims vuit anys. Se n'han editat 10.000 exemplars. Per la seva part, l'alcalde Xavier Crespo va explicar a Nova Ràdio Lloret que el llibret "té un cost molt econòmic, fet dins d'una política d'estalvi dels recursos municipals, però amb un format digne. No és un llibre gran ni car".

Els independentistes van defensar, doncs, que "els ciutadans i ciutadanes d'aquest poble no hem de pagar la campanya electoral encoberta de CiU a Lloret". I per això, van sol·licitar directament als ciutadans: "Si tu també creus que ja n'hi ha prou, porta el llibret Urbanisme a tots nivells que has rebut a casa teva a qualsevol membre de la llista d'Esquerra i el retornarem a l'Ajuntament acompanyat d'una instància d'Esquerra on s'exigirà que el valor en diners d'aquests llibres siguin lliurats a una entitat benèfica que treballi amb la gent més desassistida del poble", van demanar els independentistes. A més, van anunciar que avui estaran de sis a nou del vespre a la plaça Pere Torrent recollint llibrets.

"Denunciem el malbaratament dels fons públics de l'Ajuntament que està duent a terme l'equip de govern en un moment de crisi, llençant els nostres diners en forma de pamflet propagandístic i d'autobombo", va denunciar ERC.