Els veïns de l'Associació de Can Ballell de Lloret de Mar es van queixar als responsables d'ICV que des de fa molts mesos tenen un solar abandonat al barri, on hi ha molta brutícia i, fins i tot, hi corren rates. Les queixes es van produir en una de les trobades que els ecologistes estan fent amb diverses associacions de veïns de la localitat per recollir les diferents problemàtiques existents al municipi.

La principal queixa de Can Ballell, doncs, va ser aquest solar, que es troba al final dels carrers Floristes i Cerdans. Segons els veïns, té rates i molta brutícia i, malgrat les reclamacions a l'Ajuntament, la situació continua igual. "Hem entrat molts escrits a l'Ajuntament, però no han fet res. Diuen que és una propietat privada i que no poden actuar directament, que s'ha d'avisar al propietari i que actuï", va explicar la presidenta de l'Associació, Montse Fabrellas. "Però si aquest no ho fa, que actuïn ells", es va queixar Fabrellas.

Des d'ICV es critica l'actitud de l'Ajuntament per no resoldre la qüestió. "Creiem que hi ha molts mitjans per fer-ho. Si el propietari no ho fa, l'Ajuntament hauria d'actuar d'ofici", va defensar el cap de llista d'ICV, Antoni Garcia.

Fabrellas va recordar que ja van denunciar la situació d'un altre solar i es va netejar, però que torna a estar en molt mal estat. "Al final tindrem el barri ple de rates", va denunciar la presidenta.