L´Ajuntament de Lloret de Mar ha hagut de clausurar provisionalment tots els contenidors soterrats situats a la plaça de les Regions de la localitat en detectar una fuita d´aigua, que de moment és de procedència desconeguda. Com a solució transitòria, el consistori ha instal·lat diferents contenidors en superfície, perquè els veïns puguin continuar llençant les escombraries al seu barri.

La qüestió es va tractar en el ple, després que el grup del PSC preguntés el perquè de la clausura d´aquests contenidors. Des de l´equip de Govern es va respondre que s´han clausurat en detectar-se una fuita d´aigua, que els inundava. Així, doncs, segons van explicar ahir fonts municipals, confirmant el que s´havia afirmat al ple, el problema pel qual s´han clausurat és l´aportació d´aigua. Els contenidors s´havien buidat diverses vegades però en comprovar que s´inundava de nou s´ha decidit clausurar la zona i buscar una solució, que ajudi a descobrir la procedència de l´aigua. En un primer moment es va pensar en aigua freàtica, però encara no se sap exactament d´on es filtra.

L´Ajuntament va assegurar, però, que el servei queda cobert amb els contenidors en superfície instal·lats de manera provisional. En concret s´han col·locat tres contenidors de 1.110 litres de superfície i un més de 240 litres de matèria orgànica per donar servei al veïnat de la zona.