El "polèmic" llibret d'urbanisme editat per l'Ajuntament de Lloret de Mar va tornar a ser tema de discussió entre l'equip de Govern i l'oposició en el ple municipal de dilluns al vespre. La qüestió va sorgir quan l'oposició (PSC, ERC i ICV-EUiA -el GRILL no hi era-), en l'apartat de precs i preguntes, va demanar explicacions sobre el cost del llibret, que recull els projectes urbanístics dels dos últims mandats. La resposta del Govern va arribar per part del tinent d'alcalde, Josep Valls, que va explicar que el llibret ha costat 8.200 euros. A més, segons recull Nova Ràdio Lloret, Valls va assenyalar que el cost total són els diners que s'han estalviat amb el butlletí municipal, que no poden publicar durant tres mesos, tal com marca la Llei Electoral.

Cal recordar que del llibret, que té unes 100 pàgines i recull tots els projectes urbanístics dels darrers 8 anys de govern de CiU, se n'han editat 10.000 exemplars. Des del consistori es va informar que -igual que passa amb el butlletí- ha estat repartit per membres de l'Associació de la Dona Activa.

350 exemplars retornats

Per altra banda, la setmana passada ERC va reunir fins a 350 d'aquests llibrets de ciutadans de la localitat. Els va recollir dijous a la tarda a la plaça Pere Torrent i els van dur els mateixos veïns, que no estaven d'acord amb la publicació per haver-se fet a pocs mesos de les eleccions municipals. Els republicans, a l'oposició, van fer una crida perquè es retornessin i, com a resposta, van obtenir aquests 350 llibrets. Segons la ràdio municipal, els independentistes consideren que és una bona xifra.