La Policia Nacional va detenir el dia 2 a la Jonquera dos veïns de Figueres que portaven més de cinc quilos de marihuana amagats al maleter del vehicle amb el qual pretenien passar la frontera en direcció a França.

El 2 d'abril passat, en un control a la N-II, a la Jonquera, agents de la Unitat d'Estrangeria i Fronteres de la Policia Nacional van interceptar un vehicle i, en registrar-lo, van descobrir al maleter 5,1 quilos de marihuana, de manera que van detenir els seus dos ocupants.

Els detinguts són Jorge C.C., de 39 anys i veí de Figueres, i David P.C., de 34 anys i de nacionalitat espanyola i també veí de Figueres, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. A Jorge C.C. li consten dues detencions més fetes per la Policia Nacional, totes dues a Figueres, per robatori amb força en les coses i per tràfic de drogues. David P.C., per la seva banda, té 17 detencions policials entre els diferents cossos de Seguretat de l'Estat, per diversos delictes contra el patrimoni, entre ells robatori amb força, robatori amb violència, estafa i furt.

A més de la marihuana, que anava repartida en dues bosses de plàstic i una caixa de cartró, els agents també els van intervenir el vehicle en què viatjaven.

Els investigadors sospiten que els dos detinguts es dirigien a Le Pertus, possible destí de la droga.