Lloret de Mar tindrà un hotel de luxe a l'edifici de l'antic asil de Sant Pere del Bosc, que comptarà amb 19 habitacions "úniques" i un destacat servei d'spa amb una sèrie de teràpies destinades a la salut dels clients. La instal·lació podria estar enllestida aquest mateix estiu, després de realitzar una important rehabilitació a l'edifici. I l'Ajuntament ja ha aprovat provisionalment el Pla Especial Urbanístic per autoritzar l'ús hoteler en aquest àmbit del municipi.

En un principi, l'hotel havia de tenir un total de 20 suites, però finalment s'ha decidit crear-ne 19 i una d'aquestes habitacions transformar-la en sala de reunions d'empresa, per poder atreure també aquest tipus de clients. La sala servirà per fer presentacions i trobades de companyies privades i tindrà una capacitat de fins a 35 persones assegudes.

Pel que fa a les habitacions de l'hotel, la gerent de la instal·lació, Eva Olmos, va destacar que seran totes diferents. Canviaran des del terra i les rajoles fins els elements de decoració, un fet poc habitual, segons Olmos: "No hi ha cap hotel d'aquest nivell que tingui totes les habitacions absolutament diferents. Normalment, canvien alguns aspectes, però la resta és clonat", va destacar. A més, va avançar que que s'estan restaurant alguns dels mobles que hi havia al propi asil perquè formin part del mobiliari de les habitacions. Alguns d'aquests mobles tenen més de cent anys.

La zona d'spa tindrà tres sales de massatges: la sala "vichy", la sala d'humit (on hi haurà fangs diversos) i la sala de sec, a banda del circuit d'aigües que hi ha en aquest tipus d'instal·lacions. "El servei d'spa serà una mica atípic, perquè es basarà sobretot en la salut, no en l'estètica", va destacar Olmos, que va explicar que totes les teràpies seran amb productes naturals i personalitzades a les necessitats de cada client. A més, l'hotel també tindrà un petit restaurant amb capacitat per a 16 persones.

Segons va explicar Olmos, la idea seria poder obrir aquesta mateixa temporada, tot i que és una qüestió que "no depèn" només de les seves gestions.

Sant Pere del Bosc és un edifici modernista, erigit sobre un convent benedictí del segle XVIII i encarregat per l'indià Nicolau Font a un jove arquitecte, Puig i Cadafalch, a principis del segle XX. El paratge d'11.900 metres quadrats, a uns dos quilòmetres del centre de Lloret i en plena muntanya. 1.687 metres quadrats ja estan edificats, amb l'ermita, el restaurant, l'antic asil i la casa d'indians.

Finalment, Olmos va explicar que també s'organitzaran activitats i va destacar que "l'hotel afavorirà l'ús que se li dóna a l'ermita", ja que podran acollir casaments.