Lloret de Mar ha tingut un increment d'un 42% de turistes, respecte l'any anterior durant aquest primer trimestre de l'any 2011. Aquest és el resultat de l'estudi d'ocupació hotelera elaborat per Lloret Turisme i el Gremi d'Hostaleria de Lloret que mostra un balanç positiu el primer trimestre.

Quant a dades més concretes, Lloret de Mar ha rebut 154.383 visitants i 521.308 pernoctacions, cosa que significa un increment del 42% dels turistes i un 20% de les pernoctacions respecte l'any anterior. Pel que fa a la procedència dels visitants, aquesta ha estat principalment Espanya, França, Catalunya, Regne Unit, Itàlia, Rússia i Benelux, que augmenten notablement al mes de març. D'altra banda, per aquests dies de Setmana Santa, les previsions són molt favorables, amb una previsió d'ocupació del 90% al municipi sobre les places hoteleres obertes.

D'altra banda, el municipi es consolida com a destinació de turisme esportiu i acull anualment més de 30.000 esportistes a l'any. Les bones infraestructures esportives i d'allotjament, la proximitat a peu entre les instal·lacions i el clima són els aspectes més valorats, segons el consistori.