L'associació tossenca, Amics de Tossa-Club Unesco, ha atorgat el Premi Ginesta a Televisió de Tossa per la seva tasca en la divulgació de la cultura, l'esport i les tradicions de la població, durant els dinou anys d'existència. L'acte protocol·lari va tenir lloc a la Casa de Cultura i està emmarcat dins les jornades culturals que l'Ajuntament de Tossa organitza. Aquest premi que concedeix Amics de Tossa-Club Unesco des del 2004, vol reconèixer a persones o entitats, que contribueixen a la divulgació de la vila de Tossa. Han estat premiats, Josep Maria Ainaud, Glòria Bosch, Alberto Aguirre, Mario Zucchitello, Vicenç Esteban, al Coral Tossenca o Manel Brunet.

La presidenta de l'entitat, Maria Eugènia Serrat, va destacar els esforços que Televisió de Tossa ha fet durant aquests anys i els va encoratjar a seguir recollint, amb imatges, el dia a dia de Tossa.

Un vídeo de 15 minuts va resumir els 19 anys de TV Tossa. Vicenç Gascons com a representant del mitjà tossenc, va agrair a tots els ajuntaments que des del 1991, els hi havien donat el suport necessari per seguir endavant. "I un especial agraïment -va dir- als teleespectadors, als nombrosos col·laboradors que ha tingut la televisió durant aquests anys i a les nostres famílies que han entès la nostra vocació".

Mariano Sánchez, un altre dels històrics de la televició de Tossa, va explicar la feina feta durant aquest temps, la voluntat i l'esforç per ser a tots els actes organitzats a la vila. El Premi Ginesta va ser lliurat a la vídua del que va ser durant 14 anys director de TV Tossa, Marcel·lí Cuatrecasas. L'alcaldessa Imma Colom i Assumpta Margenats, regidora de Comunicació, també hi van ser presents, així com antics col·laboradors i tècnics actuals.