Anselm Ramos encapçala per segon cop la llista del Partit Democràtic de Blanes (PDB). Aquest mandat ha estat regidor d'Esports, però va abandonar l'equip de Govern per discrepàncies amb membres de l'executiu.

Com valora els quatre anys de govern, que van abandonar aquest darrer any?

Totalment positius. De les dues regidories que teníem, esports i turisme, s'ha complert pràcticament el 80% del programa que portàvem a les eleccions i, a més, hem ajudat a tirar endavant altres projectes del programa de CiU.

Creu que pot ser negatiu que abandonessin el Govern?

Segons els entesos polítics, és precisament al revés. Com que vam plegar per detectar una sèrie d'irregularitats en urbanisme, jo crec que ens haurà valgut una certa confiança i honestedat. No és gaire habitual abandonar un equip de govern.

Fa quatre anys, van irrompre amb dos regidors. Quin objectiu es marca ara?

En principi creiem que els dos es poden mantenir i dependrà de la gent que vagi a votar, d'obtenir més o menys. Tal com està el panorama polític, mantenir crec que no ha de ser complicat.

I pel que fa a partit, què proposen per a Blanes?

Tenint en compte que estem en crisi, nosaltres apostem per ajudar les famílies, les empreses i potenciar el turisme per evitar que Blanes sigui una ciutat dormitori.

Finalment, amb qui estaria disposat a formar govern?

El mercat polític s'ha clarificat en el darrers anys, així que amb els comunistes i els socialistes no pactaríem, però amb la resta estem oberts al diàleg.