Joaquim Teixidor repeteix com a cap de llista del Partit Independent Lloret (GRILL) a l'Ajuntament de Lloret. Aquests quatre anys ha estat regidor a l'oposició.

Com valora els quatre anys del govern municipal?

En quatre anys a Lloret no hi ha hagut govern. CiU ha manat amb majoria absoluta, però ha estat molt més pendent de vendre una imatge irreal i alguns dels seus membres promocionar-se políticament dins del partit per accedir a càrrecs fora de Lloret. I això ha fet que s'hagin deixat de banda accions com arreglar carrers i s'ha prioritzat grans obres més mediàtiques.

I la seva tasca d'oposició?

Ha estat un treball molt díficil, perquè des del primer moment es va veure que CiU no acceptava cap de les nostres propostes. I hem complert amb la nostra tasca aprovant allò que era bo per Lloret i criticant el que no ho era tant.

Serà una campanya neta?

Des del primer dia he demanat joc net, sobretot a CiU que ha governat quatre anys l'ajuntament i disposen de tots els recursos i personal. I ja s'ha vist algun fet que no m'ha agradat com inaugurar el teatre abans que finalitzés el termini o la donació de sang organitzada al sociocultural, que ja no es podia inaugurar.

Pel que fa a partit, què proposeu per aquestes eleccions?

Proposem estalviar un milió d'euros l'any (en comunicació, telèfon, actes multitudinaris...). Diners que han de servir per fer manteniment de carrers i enllumenat. També volem crear un consell de presidents d'associacions de veïns per recollir la seva opinió.

Finalment, amb qui estaria disposat a formar govern?

Primer volem augmentar la representació, però només estarem disposats a pactar amb qui accepti el nostre programa i sobretot qui vulgui tornar el doble sentit al passeig.