El director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Joaquim Casanovas, no va aconseguir posar fre a la tancada dels treballadors de l'Hospital Josep Trueta. La Junta de Personal del centre, que està des de dijous passat instal·lada al vestíbul de l'hospital, va desplaçar-se fins al Departament de Salut per demanar una reunió amb Casanovas. Aquest finalment va accedir però no va poder arribar a cap acord amb els treballadors, que ja fa nou dies que fan protestes per reclamar el solapament de torns en infermeria.

Segons els membres de la Junta, Casanovas va afirmar "entendre la situació" malgrat puntualitzar que el tema del solapament pertanyia a la "microgestió" (és a dir, competència del gerent de l'hospital). Segons fonts sindicals, Casanovas es va comprometre amb els treballadors a "interessar-se sobre el tema" a partir d'avui amb l'objectiu de mirar una solució.

De tota manera, en finalitzar la reunió els treballadors van seguir amb la tancada en no haver-se produït cap rectificació. La presidenta de la Junta, M. Àngels Rodríguez ( CCOO) va recordar que "el solapament no es pot treure perquè és un tema que afecta la qualitat assistencial dels pacients", i va remarcar que seguirien amb les protestes fins que no es tornés a reinstaurar. També va agrair el suport que la Junta està rebent dels altres professionals.