Enric Martínez encapçala per primer cop la llista del Partit Popular a l'Ajuntament de Lloret, en substitució de Santiago Ontañón que ha estat regidor de platges al govern aquests quatre anys.

Com valora els quatre anys del govern municipal?

Estem d'acord amb moltes de les actuacions que ha fet el nostre partit a l'equip de govern i amb d'altres, no. Hi ha algunes accions proposades per CiU a les quals donem suport, però d'altres amb les quals estem completament en desacord, com és tota la remodelació del passeig.

Creu que la seva entrada com a cap de llista pot ser un revulsiu?

La meva candidatura pel PP a Lloret està en la línia que el partit ha fet a tot Girona, amb una renovació del 90% de les llistes. Noves idees, cares noves... i a part, la nostra intenció és evitar la majoria absoluta de qualsevol dels partits.

Les discrepàncies que hi ha hagut en confeccionar la llista us poden passar factura?

Això és una percepció que té el senyor Ontañón envers allò que ell creu que ha estat una discrepància. Nosaltres vam fer unes primàries on jo vaig sortir escollit com a cap de llista.

A nivell de partit, què proposeu per aquestes eleccions?

Una de les coses que proposem és tornar al passeig el doble sentit de circulació. Després, també, la qüestió de la immigració. No volem tanta immigració irregular, sobretot amb els pisos pastera i farem un estudi acurat del padró. I en economia, volem impulsar la desestacionalització del turisme.

Finalment, amb qui estaria disposat a formar govern?

Estem oberts a parlar amb tothom, la condició és el compliment del programa. Ara, no pactarem amb qui vulgui la independència o qui vulgui apujar impostos.