L'agent de policia O.M.R de Tossa de Mar que va denunciar l'Ajuntament el febrer del 2011 i que assegura patir assetjament per part de l'Ajuntament i alguns dels seus regidors va ampliar ahir la denúncia interposada contra el consistori, l'alcaldessa, el regidor de Governació i el cap de la policia local al Jutjat número 5 de Blanes.

En concret, assegura, com ja va denunciar el Comitè d'Empresa de l'Ajuntament fa pocs dies que en reincoporar-se el 25 d'abril a la feina després d'una baixa de 18 mesos per un suposat assetjament laboral, ha patit "una manifesta hostilitat per part de diferents comandaments i càrrecs polítics de la localitat" i, a banda, que l'agent ha rebut un quadrant "especial", tampoc se li hauria donat l'arma de foc reglamentària, ni la seva targeta d'identificació professional, entre d'altres fets. Així mateix, va viure un episodi amb el regidor de Governació Joan Antoni Hervias que li ha suposat la imposició d'una mesura cautelar que consisteix en la suspensió de feina durant un mes després que l'agent es negués a mantenir una conversa de caràcter personal a soles amb el regidor.

Per tot això, l'agent ha decidit ampliar la denúncia i reclamar al Tribunal que sol·liciti les gravacions de videovigilància de la sala de la comissaria de policia on van passar els fets amb el regidor i, també, que es citi els membres de l'Ajuntament denunciats per tal que donin explicacions. El comitè dóna suport a l'agent i per això també reclama a l'Ajuntament les gravacions de les càmeres com a prova.