El PSC de Blanes va reunir més de 500 persones en l'acte central de campanya al barri de Ca La Guidó-Mas Carolet, tot i la pluja que va caure durant la tarda i el vespre.

En l'acte, presentat per la número quatre de la candidatura, Judit Llorens, hi van participar els membres de la llista socialista, que van destacar la importància de remuntar Blanes i superar "la greu" situació social i econòmica que, segons afirmen, deixarà d'herència l'actual govern de CiU.

El cap de llista, Josep Marigó, va agafar el compromís de treballar per recuperar la il·lusió de la ciutadania i de les entitats amb proximitat i diàleg. També va recalcar la necessitat de tenir un govern fort i cohesionat per remuntar Blanes i encaminar la ciutat cap el progrés i la prosperitat. Marigó va fer una crida una crida a la participació, ressaltant la importància del vot en democràcia i va demanar als assistents que l'ajudin a fer possible el canvi que "Blanes necessita per poder fer les polítiques al servei de les persones i les millores de futur que no poden esperar més". Per la seva part, la número dos, Lourdes Fàbrega, va ressaltar la necessitat de treballar conjuntament amb els sectors econòmics i sindicats per fomentar la creació d'empreses que generin llocs de treball.