Un dels grans líders de la blogosfera en matèria de viatges, l'americà Gary Arndt, que viatja des de fa quatre anys i que presumeix de més de 100.000 lectors mensuals, ha visitat, recenment, la demarcació de Girona i ha qualificat la Costa Brava com un dels racons més bonics que ha visitat. Arnd va arribar formant part del passatge en un creuer que feia escala al port de Barcelona i, de manera immediata, es va dirigir a la capital gironina per conèixer la ciutat i els seus voltants. L'americà fa quatre anys que volta pel món i va concedir una entrevista a l'agència Efe al seu pas per Besalú, on es va declarar "impressionat" per la història d'aquest poble medieval.

Gary Arndt és un dels gurus de la blocsfera amb aquestes més de 100.000 visites al seu bloc, (de nom, «everything-everywhere»), una guia en què explica de la seva experiència com a viatger. Ardnt, que acaba de partir a Suïssa com a primera escala d'un recorregut que ha de passar per Hongria, Romania, Bulgària i Turquia, canviarà aviat de continent, ja que la ciutat canadenca de Vancouver és un dels seus pròxims destins que ha projectat. Malgrat haver recorregut platges tan exòtiques com les d'Austràlia, Tailàndia o Indonèsia, l'americà no ha dubtat a qualificar la Costa Brava com "una de les línies costaneres més meravelloses del món". Gary Arndt fa broma després de la seva afirmació en puntualitzar que compta amb experiència per donar aquesta opinió i relata el paisatge visitat durant una petita estada anterior a al comarca del Baix Empordà, amb visites a poblacions costaneres com Begur o Pals. Arndt, qui constantment envia missatges a través de la xarxa social Twitter que permeten seguir el seu viatge pel món, s'ha declarat també impressionat per la història que atresoren les poblacions d'interior de la demarcació de Girona que ha conegut.

A tall d'exemple, Besalú o Castellfollit de la Roca han estat dues de les seves parades en el recorregut posterior al realitzat per la Costa Brava i assegura obertament que recomanarà la visita als seus seguidors a la xarxa Internet. El viatger Gary Arndt té previst tornar a Espanya i ho farà per estar el 26 de juny a València amb motiu de la disputa de la prova del Mundial de Fórmula 1. Posteriorment, el blocaire Arndt ha programat estades a Andalusia, Canàries i Madrid, però, tanmateix, no descarta incloure Catalunya a última hora i remet al seu bloc per conèixer la seva decisió final.