La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial ha nomenat a diferents jutges a les comarques gironines. En concret, deu, a diferents jutjats de les comarques gironines després que superessin el curs teòric - pràctic de selecció que correspon a les oposicions a ingrés a la Carrera Judicial. D'aquests nomenaments, vuit són dones i dos homes.

La Direcció de l'Escola Judicial ha proposat els nomenaments i com a magistrat del jutjat número 2 de primera Instància i Instrucció de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) a Thais Pallejà Martí.

A la vila de Blanes, en canvi, s'han nomenat quatre nous jutges. Elena Porras García serà la jutgessa del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Blanes; Liliana Martínez de la Riva ocuparà el lloc de jutgessa al número 4; David Pérez Laya serà jutge del jutjat número cinc i finalment, Laura Montoya Benzal serà la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 6 de la vila de Blanes.

I a la capital de la Selva hi són destinats dos nous magistrats: Eduardo Serrano Talán serà el titular del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Santa Coloma de Farners i al número 3 hi haurà com a nova jutgessa Ana Esther Sánchez Morcillo.

I finalment, a la ciutat de Figueres el Consell del Poder Judicial ha destinat tres nous jutges. Maria Elena Román Aita serà jutgessa del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de la capital de l'Alt Empordà; al número 4, Francisca Serrano Fernández serà la jutgessa escollida i finalment, Judith Isabel Lorenzo Bastidas ocuparà la plaça de jutge al jutjat de primera instànca i instrucció número 6 de Figueres.