Durant l'útlim ple del mandat de l'Ajuntament de Tordera es va aprovar provisionalment una modificació del del Pla general d'ordenació urbana al sector de Fibracolor i Can Roquet. Un tràmit més que preveu beneficiar la instal·lació del parc logístic que Inditex construirà al municipi i que, en concret, té l'objectiu d'ordenar els terrenys destinats a activitat industrial d'aquesta zona.

Els terrenys que es trobaven implicats en la modificació urbanística comprenen, segons va recollir Ràdio Tordera durant la sessió plenària, l'antiga fàbrica Fibracolor, el centre logístic Inditex i el conjunt de carrers, camins i espais verds perifèrics.

El ple també va fer un pas endavant per desencallar la zona industrial de Can Buscà nord, amb l'aprovació d'un text refós del pla parcial. I d'altra banda, el ple també va aprovar la permuta de dues finques de la urbanització Niàgara Park i la correcció d'errades del pla parcial de les Farreres.

Cal recordar que la inversió que farà Inditex al municipi de Tordera està començant a prendre forma, després que fa uns quinze dies ja hagin començat els treballs d'enderroc de l'antiga fàbrica Fibracolor de Tordera; unes feines de demolició que es van iniciar per l'interior de la fàbrica i que s'allargaran durant dos mesos. A banda, l'empresa adjudicatària de l'enderroc té previst reutilitzar la runa acumulada per les feines de reomplert del solar i de preparació per la construcció del nou centre logístic.