Un helicòpter volant, dos motocicletes i un Rolls-Royce amb matrícula de Nova Zelanda amb la paraula "Police" i sense documentació. Això és el que els Mossos d'Esquadra de la comisssaria de la Bisbal d'Empordà es van trobar aquest dilluns a la tarda a la rotonda de Forallac, una flota de vehicles curiosa que van aturar i que va acabar amb el vehicle de luxe al dipòsit de Trànsit a Girona mentre la policia autonòmica esbrina d'on ha sortit el Rolls-Royce, qui n'és el propietari i on són els papers.

Les motos tampoc tenien documentació i també estan al dipòsit. La història dels fets l'ha explicat el portal informatiu d'internet, "totbisbal.com", que va prendre imatges del vehicle davant la comissaria dels Mossos a la Bisbal i de l'helicòpter sobrevolant la zona. Ahir, fonts de

la policia autonòmica van manifestar que el cotxe és a la comissaria de Trànsit de Girona a l'espera que es tregui l'entrellat d'on ha sortit.

Segons recull el portal bisbalenc, l'aturada dels vehicles sobre rodes es va produir sobre dos quarts de set de la tarda a la rotonda de Forallac. El cotxe és un Rolls-Royce de la sèrie "Phantom", de color negre i el model qual es va començar a construir l'any 2003. Fent una recerca per internet es pot comprovar que els preu inicial d'un d'aquests vehicles és d'uns 350.000 euros cap amunt. Cadascuna de les quatres llantes tenen un valor de milers i milers d'euros i l'interior i els seus acabats són d'autèntic luxe. Segons recull totbisbal.com, la legislació de Nova Zelanda permet posar "Police" a la matrícula, però no està tant clar que es puguin a Espanya. El portal informa que el vehicle hi havia càmeres de gravació i també en l'helicòpter.

Finalment, totbisbal.com informava que va poder parlar amb el conductor del vehicle, que va manifestar que es dirigia al Principat de Mònaco per presènciar l'emblemàtic Gran Premi de Fòrmula 1 que s'hi celebra aquest cap de setmana.