"Està prohibida la circulació de tot tipus de vehicles en ambdós sentits", aquest és el significat del senyal de trànsit que hi ha a l'entrada del carrer del Mirador de s'Auguer de Blanes. Un fet, però, que no ha suposat cap tipus de problema a l'hora de dibuixar-hi una quinzena d'aparcaments per a motos en dos espais d'aquest carreró de la vila.

Aquest és un carreró que va del Passeig del Mar de Blanes fins al carrer Méndez Núñez del barri de S'Auguer, a l'alçada de Sa Palomera i que fins ara s'ha caracteritzat per la seva tranquil·litat. Un fet, però, que com ressalta la Cristina, una de les veïnes, s'haurà acabat després que s'hi permeti l'aparcament de motos. Aquesta, a més, critica sobretot que "l'Ajuntament hagi pintat aparcaments en una zona on no hi poden entrar vehicles".

A banda, la veïna també relata que el dia abans va poder veure com membres de la brigada de l'Ajuntament de Blanes es van disposar a fer diferents treballs per a condicionar millor la vorera, però en cap cas senyals d'aparcaments. I en canvi, l'endemà al matí "en llevar-me i mirar el carrer, hi havia els aparcaments pintats".

A banda del senyal de trànsit que hi ha a l'inici d'aquest carrer de Blanes, també hi ha ha una pilona de ferro que impedeix el pas del trànsit rodat i per l'altra banda, la vorera és prou alta per tal que no hi pugui entrar cap tipus de vehicle motoritzat.

Aquest és un carrer d'un barri carracteritzat en el passat sobretot per la presència de pescadors i on no hi han pogut circular els vehicles. En l'actualitat, hi ha uns dotze veïns que hi viuen, a banda d'un parell de comerços i per tant, és molt tranquil.

La veïna no s'explica per què ara s'hi han pintat aquests aparcaments, dedueix que el fet deu respondre a la voluntat de donar suport a diferents negocis de la zona, sobretot a aquells que es troben en l'actualitat al passeig de Mar a la zona de Sa Palomera de Blanes, que són els més propers a aquest carreró de s'Auguer.