Els cantants de Riudaura seran homenatjats als premis Garrotxí de l´Any

 

OLOT | X.VALERI L'edició d'aquest any dels premis Garrotxí de l'Any farà un homenatge a la gent de Riudaura que cada any organitza el festival, anomenat Des d'aquí estant veig un estel. El nom del festival és el títol d'una cançó que cantaven les noies de Riudaura durant les caminades nocturnes cap a les fàbriques d'Olot, situades a uns tres quilòmetres. L'origen de l'esdeveniment va ser una recerca de lletres efectuades pel director artístic de l'Esbart Marboleny, Josep Garcia. El recull de Garcia va aplegar cançons i tonades pròpies de Riudaura, que van ser publicades en forma de cançoner al 2004. Per tal de donar vida a les cançons dels seus ?avantpassats, els veïns de Riudaura van decidir cantar en públic una ?vegada a l'any les cançons. Així al? ?segon cap de setmana de juliol, ?tindrà lloc una altra edició de la cantada de cançons de Riudaura.
Els Premis Garrotxí de l'any seran presidits pel president de la Generalitat, Artur Mas. Tindran lloc el proper 17 de juny al restaurant La Deu.

Declaració d'Independència

 
Consultori

Puigdemont al Parlament

Carles Puigdemont pot declarar la independència aquesta tarda però no ha aclarit si serà simbòlica o efectiva - El Govern espanyol, amb el suport del PSOE i Cs, diu que està disposat a prendre «les mesures que calguin» per evitar que tiri endavant


Enllaços recomanats: Premis cinema