El VII Juny gastronòmic del Pla de l'Estany inclou aquest any plats dedicats al desaparegut artista banyolí Lluís Vilà i un sopar Slow Food. L'alcalde de Banyoles en funcions, Miquel Noguer; la regidora de Turisme i Promoció econòmica en funcions, Joana Vilà; el president del Grup gastronòmic del Pla de l'Estany, Ferran Vila; i el secretari de l'entitat, Josep Ametller, van presentar ahir el que serà aquesta setena edició del Juny gastronòmic del Pla de l'Estany que se celebrarà del 3 de juny al 3 de juliol del 2011.

El Grup gastronòmic del Pla de l'Estany organitza aquesta proposta amb els suport de diverses institucions com ara l'Ajuntament de Banyoles i el Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

Més activitats

Un total de 6 restaurants participen amb els seus menús en aquesta iniciativa. A més, s'han organitzat activitats paral·leles com ara la presentació en societat del VII Juny gastronòmic el dia 2 de juny, el clàssic tast de vins i formatges el 8 de juny, un tast de gintònics, un sopar degustació el dia 15 de juny, l'(a)rtista al plat del 24 al 26 de juny i la sessió de combinats i música el 29 de juny.

Una altra novetat és la targeta promocional amb un descompte del 10% al segon menú, del 20% al tercer menú i del 25% de descompte a partir del tercer. Per a més informació i inscripcions cal contactar amb l'Oficina de Turisme.

Miquel Noguer va destacar la consolidació d'aquesta bona proposta del Grup gastronòmic que permet "que quedi un mes de juny gastronòmicament parlant molt interessant i hem de convidar a la gent que en gaudeixi i hi participi. Es presenta la nostra cuina i també els nostres productes". Per la seva part, el president del Grup gastronòmic del Pla de l'Estany, Ferran Vila, va destacar "les novetats del sopar Slow Food i dels plats dedicats a Lluís Vilà".