Els veïns i veïnes de la urbanització de les Comes de Sils segueixen amb problemes en l'aigua de boca a causa que la concentració de fluor és superior al límit establert per llei, que és d'1,5 miligrams per litre. Una situació que dura des de fa uns cinc mesos i que segons la companyia subministradora Abastament d'Aigua del Tordera SL (AAT) es deuria al fet que "molt probablement és deguda a la naturalesa i estructura del terreny de la zona de la qual depèn la captació de l'aigua".

Aquests nivells superiors de fluor, segons la companyia, asseguren que poden suposar un risc de flurosi òssia i per això, en una carta dirigida als veïns de la urbanització de Sils, la companyia subministradora de l'aigua assegura que caldrà que "nens i joves fins a 16 anys i gent gran (majors de 600 anys) s'abstinguin de consumir aigua de la xarxa per beure o cuinar" i, a banda, recorden que per als nadons cal que la llet es prepari amb llet embotellada.

La situació que viu les Comes també s'ha viscut en episodis a la urbanització de Sils Vallcanera Parc i, de fet, durant aquests cinc mesos, en la mateixa àrea residencial de les Comes hi ha hagut variacions d'aquest paramètre, però per ara supera el límit permès per llei.

Aquesta situació es preveu solucionar, com han assegurat diverses vegades l'Ajuntament a través de la connexió amb la dessalinitzadora de Blanes. Un projecte al qual es va adherir l'Ajuntament. Es tracta d'una obra que està subvencionada en un 50 per cent per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i que Sils es va sumar després que l'ACA decidís que era la millor opció per posar fi als problemes d'abastament que té la ciutat de Santa Coloma de Farners. Un projecte, però, que la capital de la Selva va rebutjar amb l'entrada de CiU a la Generalitat apostant pel Pasteral. De moment, però, el projecte tiraria endavant.