Un xoc en cadena entre tres camions, dos de gran tonatge i un tercer de més lleuger, va obligar ahir al matí a tallar parcialment la N-II antiga al seu pas per Sant Julià de Ramis, cosa que va suposar retencions de fins a dos quilòmetres, segons va indicar el Servei Català del Trànsit (SCT). L'accident, que va provocar dos ferits lleus -els dos ocupants de la cabina del camió més petit-, va tenir lloc pocs minuts abans de les onze del matí.

Els tres camions van encalçar-se per motius que ara estudien els agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra. El camió més petit involucrat en el xoc, un transport de 3.500 quilos, va rebre danys a la la cabina i els Bombers de la Generalitat van haver-ne d'excarcerar els dos ocupants, que van patir ferides lleus.

Entre dos quarts de dotze i un quart d'una, els agents de Trànsit van donar pas alternatiu en un i altre sentit de la carretera, mentre que una grua treballava per retirar els vehicles que havien quedat entravessats en la calçada. Fins al lloc de l'accident s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra de Trànsit, quatre dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local de Sarrià de Ter, a més de dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A la tarda, també hi va haver conflictes de trànsit a Sant Julià de Ramis, però en aquest cas a l'Ap-7. En el sentit Barcelona va haver-hi, a un quart de set, una envestida entre una furgoneta i dos turismes que no van causar ferits greus però sí retencions de trànsit, que puntualment van causar retencions també quilomètriques ja que durant una estona es va haver de tallar un dels carrils.