El TSJC sanciona amb uns 17.000 ? l´antiga discoteca Palm Beach

Confirma la multa de Costes per ocupar la platja i fer pagar els usuaris per accedir-hi

02.06.2011 | 02:00
El club ocupava part de Can Rius.
El club ocupava part de Can Rius.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la multa de 16.869,37 euros a l'antiga discoteca Palm Beach de Sant Feliu de Guíxols per ocupar il·legalment la platja i fer pagar als banyistes que volien utilitzar-la. El local instal·lava els estius una barra que donava a la sorra, que, a més, ocupava amb globus inflables, aparells de so, una tarima i una cabina de disc-jockey, entre d'altres elements. La Policia Local i el Servei de Costes de Girona van multar el local l'agost del 2005, després de diversos estius de cometre infraccions. La Direcció General de Costes va confirmar la sanció i ara el TSJC l'ha ratificat.
En concret, el TSJC recorda que diverses actes de la Policia Local constataven que hi havia una barra de bar a la part posterior del local, diversos aparells de so, cabina de disc-jockey sobre una tarima i altaveus a la sorra, un globus a la sorra i a l'aigua, i envasos de vidre, gots i altres elements a la sorra i a l'aigua. A més, es prohibia l'accés al tram de platja a tothom que no pagués l'entrada a la discoteca, que podia arribar a aplegar unes 500 persones a la sorra.
L'empresa va negar alguns dels fets i d'altres els va atribuir als seus clients, desresponsabilitzant-se'n, però l'Alt Tribunal català recorda les actes aixecades per la Policia Local, que no posa en dubte, i el fet que la pròpia discoteca anunciava al seu web que disposava de la platja per a les seves activitats. La discoteca considerava desproporcionada la multa, però el TSJC recorda que la sanció podria haver arribat als 300.000 euros. La discoteca Palm Beach es va clausurar passat l'estiu del 2006 ja que acumulava reiterades denúncies per sorolls, a més de mancar-li diferents llicències.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema