Les precipitacions del cap de setmana deixen 47,4 litres a Viladrau

Les comarques del Ripollès, la Selva i la Garrotxa també van registrar altes xifres de pluges acumulades

 

GIRONA | JORDI NIERGA L'arribada del mes de juny, a priori un període vinculat amb el sol i l'inici de les altes temperatures, ha deixat els últims dies fortes preciptacions a pràcticament tota l'extensió de la província gironina. Sense anar més lluny, durant el passat cap de setmana els cels ennuvolats, i les consegüents pluges, van fer acte de presència a bona part dels municipis de la demarcació.
Especialment notòries van ser les xifres de pluja registrades al poble de Viladrau, que va recollir entre dissabte i diumenge 47,4 litres per metre quadrat. També van ser significatives les dades del Ripollès, amb els 30,7 litres de Sant Pau de Segúries o els 28,3 de Molló, així com al santuari de Núria, on fins i tot va nevar entre setmana. A la Selva els ruixats van deixar 38,8 i 23,9 litres per metre quadrat a Anglès i Vilobí d'Onyar, respectivament.
Cap comarca es va aconse?guir aixoplugar del temporal. A la Garrotxa, per exemple, les precipitacions van deixar durant el cap de setmana 28,1 litres a l'estació meteorològica de la Vall d'en Bas, una xifra superior als 21,9 litres d'Olot.
Amb menys força va ploure a la resta de comarques, on van destacar els 17 litres de Roses i Banyoles i els 13,6 registrats a la capital gironina durant la tarda i nit de dissabte, o els 13,5 del municipi de la Tallada d'Empordà.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema