Aquest dimecres passat, el cos dels vigilants municipals de Maçanet de la Selva es va traslladar en unes noves dependències municipals, que es localitzen a l'avinguda Sant Jordi, número 77, a prop de l'edifici consistorial. Aquest és un canvi que arriba nou mesos després que el Departament de Treball de la Generalitat fes una inspecció in situ a l'antiga seu dels vigilants municipals que es trobava ubicada als baixos del carrer Sant Sebastià, al centre del poble, i obligués l'Ajuntament a fer un canvi d'emplaçament.

La raó que va portar el Departament de Treball de la Generalitat a aquesta decisió és bàsicament la insalubritat del local. I que segons van explicar els regidors de l'Ajuntament el seu dia se centrava bàsicament en problemes de ventilació i no complir algunes de les condicions higièniques i sanitàries, a banda de tenir uns vestuaris petits. Unes instal·lacions poc adients pel cos de vigilants del municipi i que es va obrir l'any 2007. Amb anterioritat, els vigilants s'havien localitzat en els baixos de l'Ajuntament.

Ara, per tant, Maçanet de la Selva ha traslladat el cos de vigilants també en una zona propera al consistori i que compta amb una zona d'aparcament on s'ha habilitat una plaça pels vehicles de minusvàlids, segons el consistori.