La presidenta de l'Associació de Comerciants d'Olot, Mercè Soler, i el vicepresident, Josep Rovira, van anunciar ahir que 65 botigues del centre d'Olot faran horari comercial des de les nou del vespre fins a mitjanit en la primera edició del Shopping Night Olot, el proper 18 de juny. Els comerciants repartiran passaports amb tres requadres buits que es repartiran entre els compradors. La finalitat és que els clients omplin els espais buits amb adhesius obtingudes com a obsequi per les seves compres.

Tres demostracions de compra donaran dret a una ampolla de cava i a participar al sorteig per un creuer pel Mediterrani.

El tret de sortida del Shopping Night tindrà lloc a les 9 del vespre a la plaça Rector Ferrer. Allà es farà presentació de la ruta d'activitats paral·leles al comerç. "Les patinadores del Club de Patinatge Artístic d'Olot i les alumnes del Taller de Moda del gimnàs Rítmica Olot repatiran bosses d'obsequis per tot el centre urbà comercial", va avançar Josep Rovira. I va afegir que dins les activitats de carrer han programat una cercavila a càrrec de l'Esbart Olot. Com a accions més estàtiques, segons Rovira, han previst exhibicions de balls a la plaça Major. El Shopping Night es clourà a a les escales de Sant Esteve, on tindrà lloc el repartiment de les ampolles de cava i el sorteig del creuer. Després hi haurà ball per a clients i botiguers.