Un goig sense alegria. Podria ser la primera frase que li va venir al cap al lladre que va perdre la bossa dels diners en ensopegar a la fruiteria on acabava de robar i que serà jutjat per haver-se endut com a botí una bossa de pipes. Difícilment s'imaginava la dependenta de la botiga Fruit Dolç, situada al carrer Bastiments de Girona, que després de preguntar-li el preu d'una bossa de pipes, el client en qüestió, El Mehdi Taha, li blandiria un objecte punxegut amb què li va acariciar la galta mentre li etzibava «Dóna'm els diners de la caixa o et mato». Després de posar la recaptació de la caixa dins una bossa de plàstic el lladre va entrebancar-se en sortir i, deixant la recaptació a l'establiment, va fugir amb les pipes. El lletrat Benet Salellas serà qui exerceixi la seva defensa durant el judici.

A tenor del que recull l'escrit del ministeri fiscal, que li demana 15 anys de presó per tres delictes de robatori amb violència i intimidació, no es tracta d'un delinqüent primerenc ja que 15 dies abans, l'1 de setembre de 2010, hauria arrencat del coll la cadena d'or d'una vianant a l'avinguda Sant Narcís. Acte seguit s'hauria adreçat a un establiment de compravenda d'or per vendre-la juntament amb una altra joia que no era de procedència il·lícita i per les quals va poder aconseguir 263 euros.

L'escrit d'acusació deixa palès com l'estrebada de cadenes era una pràctica coneguda per l'imputat ja que nou dies abans de l'incident de l'avinguda Sant Narcís hauria fet el mateix però al carrer Nostra Senyora de Loreto, tot i que en aquesta ocasió la resistència de la seva víctima el va dur a forcejar per arrabassar-li el penjoll del coll. També en aquesta ocasió la va vendre a la mateixa casa de compravenda d'or i es va endur 270 euros a canvi.

El fiscal considera que en cadascun dels tres robatoris l'imputat va causar lesions a les víctimes i per això reclama que pagui 1.800 euros de multa. A banda que estima necessari el pagament de 293 euros al propietari de l'establiment d'or pels imports que aquest li va entregar a canvi de les joies sostretes i que ara han recuperat les seves legítimes propietàries.