Els Mossos han detingut tres persones com a presumptes autors de robatoris de gasoil en una empresa de Maià de Montcal (Garrotxa). Els fets van tenir lloc el 6 de juny de matinada. En rebre l'avís una patrulla s'hi va adreçar i va veure una furgoneta aparcada i un home que, en veure'ls, va fugir corrents. Se'l va localitzar i es va comprovar que feia molta olor a gasoil, tot i assegurar que buscava cargols. Els agents van aturar tot seguit un tot terreny que s'adreçava cap a la furgoneta i van comprovar que els dos ocupants duien al maleter 2 garrafes de 25 litres plenes de gasoil, 3 de buides i una mànega. Finalment se'ls va detenir als 3 com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els detinguts són Vasyl P., de 36 anys i veí d'Olot; Jesús M. E., de 31 i veí de Figueres, i Jonathan Joel V. M., de 19 i domicili desconegut. Se'ls atribueix un robatori amb força.

Els tres van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot el dia 7 de juny. Vasyl P. i Jesús M. E. tenen antecedents.