L'Ajuntament de Palafrugell ha publicat al web municipal les memòries de l'any 2010 que recull de les activitats municipals, dividides per àrees, realitzades al llarg del darrer exercici, segons fonts municipals. Les memòries municipals es publiquen des de l'any 2008, amb l'objectiu d'apropar l'administració al ciutadà, tot aprofitant les noves tecnologies.

L'estructura de les memòries està composada per una presentació inicial del regidor, el recull de les tasques realitzades, la ubicació i horaris, la descripció de les activitats, les funcions, la infraestructura, personal i pressupost, així com les subvencions rebudes i els indicadors en referència a l'any anterior.

Les memòries recullen les àrees següents: Administració Oberta, Arxiu Municipal, Biblioteca, Cooperació, Cultura, Educació, Empordà Digital, Espai Dona, Esports, Geriàtric, GIS, Habitatge, Institut de Comunicació, Intervenció, IPEP, Joventut, Medi Ambient, Museu del Suro, Noves Tecnologies, Obra Pública, Patrimoni, Pla de Barris, Policia Local, Secretaria, Serveis Municipals, Serveis Socials i Urbanisme.

La memòria és una font sistematitzada d'informació sobre les actuacions de les àrees, seccions, instituts i patronats durant un any concret, i per tant, és un instrument d'avaluació i de planificació.