Tossa Unida i el PSC han oficialitzat el pacte que convertirà Gisela Saladich en la nova alcaldessa de Tossa de Mar (Selva). D'aquesta manera, el partit més votat (CiU) amb sis regidors i actualment al govern passarà a l'oposició. Saladich manté la "mà estesa" per formar un govern de concentració però la cap de llista de CiU, Imma Colom, ja va declarar que es veia a l'oposició en no haver pogut arribar a un acord. CiU, com a força més votada, va proposar a TU dues regidories i dos anys d'alcaldia, però els independents, que tenien la clau de govern, no ho van acceptar. El PSC tindrà 2 regidories: la de Cultura, Patrimoni i Ensenyament (Maria Pilar Mundet) i la de Serveis (Francisco Colomer).

Saladich ha valorat positivament el pacte que la convertirà aquest dissabte en la nova alcaldessa de Tossa de Mar (Selva) però manté que té la "mà estesa" per si CiU canvia d'opinió i accepta formar part d'un govern de concentració per poder afrontar millor el futur del municipi.

Ahir dijous a la nit es va tancar un pacte amb el PSC, que li dóna dues regidories, les corresponents a Cultura, Patrimoni i Ensenyament (Maria Pilar Mundet) i la de Serveis, Manteniment Urbà, Festes i Tradicions i Síndic (Francisco Colomer). Falta encara acabar de definir les tinences d'alcaldia, però esperen enllestir-ho en els pròxims dies, un cop ja s'hagi format oficialment el nou govern.

Els resultats obtinguts en aquestes eleccions van deixar CiU com a força més votada amb sis regidors (un menys que els anteriors comicis), TU amb 5 i el PSC amb dos, un menys que l'any 2007.