L''operació sortida' d'aquesta segona Pasqua ha concentrat els problemes viaris aquest dissabte al matí sobretot a l'AP-7 nord i sud i a les vies d'accés a les zones costaneres. Segons el Servei Català de Trànsit, 510.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana des d'aquest divendres a les tres del migdia i fins aquest dissabte a les tres del migdia, quan s'ha donat per finalitzada l''operació sortida'. Aquesta mobilitat ha estat un 5% inferior respecte a la del 2010, però cal destacar que enguany la inestabilitat meteorològica registrada ha condicionat el nombre de desplaçaments.

Les principals afectacions d'aquest dissabte han estat els nou quilòmetres de congestió al peatge de la Roca del Vallès, els cinc quilòmetres de Maçanet de la Selva i els cinc quilòmetres més de congestió al peatge de Martorell i a Tarragona.

També s'han produït nou quilòmetres de congestió de trànsit a la C-31 a Castell-Platja d'Aro, vuit quilòmetres de complicacions a la Ronda de Dalt de Barcelona, en sentit Trinitat, quatre quilòmetres de lentitud a la N-340 al Vendrell i dos quilòmetres de retencions a la C-260 a Figueres.

D'altra banda, les complicacions de trànsit que es van registrar aquest divendres a primera hora de la tarda van correspondre majoritàriament a la mobilitat obligada i com a conseqüència de la intensa pluja registrada en els principals accessos de Barcelona. Tot i això a partir de les sis de la tarda hi va haver alguns trams d'intensitat a la C-31 a Castell-Platja d'Aro i a la N-340 al Vendrell.

Durant l''operació sortida' de la segona Pasqua, des d'aquest divendres a les tres del migdia i fins aquest dissabte a les tres del migdia, no s'han registrat víctimes mortals al conjunt de la xarxa viària catalana. Tot i això, el Servei Català de Trànsit demana als conductors que extremin la precaució al volant durant aquest cap des setmana llarg i que adeqüin la conducció a les condicions meteorològiques. Convé destacar que precisament depenent de la meteorologia, l''operació tornada' es concentrarà sobretot al llarg del dilluns a la tarda, o bé, si hi ha inestabilitat en el temps la tornada es podria distribuir entre aquest diumenge i dilluns.