Ahir es van tancar alguns dels pactes que quedaven pendents com els de Vidreres, Sant Hilari Sacalm i Riells. A Massanes es decidirà qui és l'alcalde avui en no haver-hi acord entre els grups. A Vidreres, finalment hi haurà un govern bipartit de CiU i VST-ERC, que convertirà Jordi Camps en alcalde d'aquesta població. El pacte s'ha fet esperar però Camps es mostra satisfet i quant a l'acord es destaca que l'alcaldia serà els 4 anys per CiU que té cinc edils i la segona tinença d'alcaldia. I ERC, en canvi, tindrà la primera pel seu cap Eduard Adrobau, la tercera i la quarta.

Sant Hilari: Fauria en minoria

A la capital de les Guilleries, Sant Hilari Sacalm es va resoldre finalment, ja que ERC va decidir no pactar amb el grup del PIG i quedar-se a l'oposició. Per tant, el cap de CIU Robert Fauria serà alcalde en minoria, amb 6 regidors. Joan Garriga (ERC) va dir que no s'havia pactat amb PIG per les "propostes allunyades". I Fauria promet diàleg.

Maçanet: Obert

Les converses entre 9M, AM i PSC no van fructificar, però fonts de diversos partits afirmaven ahir que avui pot passar qualsevol cosa. Tot apunta que Antoni Guinó (CiU) serà escollit alcalde amb minoria, si no hi ha un acord de darrera hora.

Sorpresa a Riells: un tripartit

Una aliança entre PSC, CiU i L'Entesa hauria deixat fora de l'alcaldia a ERC de Riells, que tot i ser la força guanyadora amb cinc regidors finalment no va aconseguir pactar amb Entesa, segons l'actual batlle en funcions Josep Maria Bagot. Avui, Josep Manel Tarrida (CiU) es convertiria en alcalde de Riells.

Tossa: repartiment d'àrees

A Tossa, el pacte entre TU i PSC es plasma en el nou cartipàs (taula).