El conductor d'un turisme Mazda va morir ahir al matí després que el seu cotxe patís un xoc frontal contra una furgoneta Volkswagen que circulava en direcció contrària per la carretera Gi-555 al seu pas per Massanes, segons va informar el Servei Català del Trànsit (SCT). El conductor era un home de 41 anys i veí de Salt. Dins de la furgoneta hi viatjaven dues persones que van resultar ferides lleus. L'accident va passar a dos quarts d'onze del matí i la carretera va romandre tallada fins a la una del migdia. Diverses dotacions de Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i serveis mèdics es van acostar al lloc dels fets, però no van poder fer res per salvar la vida del conductor.

Els accidents sovintegen en aquesta carretera, que s'estén entre Sils, Riudarenes, Hostalric i Massanes i és molt transitada per camions que es dirigeixen als puixants polígons industrials d'aquests municipis. Els indicents relacionats amb camions no són rars i tampoc els accidents mortals. El darrer va ocórrer el 19 de febrer, quan una veïna de Riells i Viabrea va perdre-hi la vida en sortir-se de la carretera a l'alçada del quilòmetre 10 d'aquesta carretera. L'accident d'ahir va ocórrer en el mateix tram.

D'altra banda, ahir a un quart de set del matí un camió frigorífic va bolcar a la carretera Bv-5122 a Fogars de la Selva després de sortir-se de la calçada. El conductor va rebre ferides lleus.