La Policia Municipal de Girona va detenir dijous passat a la tarda tres persones per furtar roba per valor de 1.100 euros en una botiga de la capital gironina. Pels voltants de les set de la tarda, els agents van rebre una trucada d'una botiga de roba del Barri Vell que informava d'una temptativa de furt.

En concret, es tractava d'una parella que, després de mirar i remenar per la botiga, va entrar a l'emprovador amb unes quantes peces i, quan en va sortir, el nombre de peces havia minvat. Això va despertar les sospites d'una treballadora, que va demanar que tornessin les peces de roba. Tot seguit, la parella va tornar el gènere i se'n va anar juntament amb una tercera persona que els esperava a fora.

Seguidament, els policies van iniciar una recerca per la zona, que va culminar una estona més tard quan van trobar caminant per la carretera de Barcelona tres persones que coincidien plenament amb la descripció facilitada. Els agents van identificar les tres persones i els van demanar que mostressin les bosses de mà.

Bossa amb paper d'alumini

Va ser llavors quan els policies van trobar dins d'una bossa de mà, folrada amb un paper metàl·lic, diverses peces de roba per valor 1.100 euros, algunes encara amb les alarmes posades.

Després de fer diverses gestions per esbrinar la procedència il·lícita de les peces i els complements que hi havia dins la bossa els agents van detenir Konstantin P., de 35 anys d'edat, Vladimir P., de 33 anys, i Natalia N., de 22 anys, tots tres de nacionalitat russa, com a presumptes autors d'un delicte de furt.