L'Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Xavier Miserachs han arribat a l'acord d'utilitzar, en els propers cinc anys, imatges del fotògraf com a material de promoció i publicitat de la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell. El cartell anunciador de l'edició d'enguany, que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol, està il·lustrat amb una fotografia de Calella, obra de Miserachs, presa l'any 1964 a l'antiga font de la Plaça de Sant Pere. Totes les fotografies que seran utilitzades recullen instantànies realitzades per l'artista en el terme municipal de Palafrugell.

D'altra banda, les entrades per a la Cantada d'aquesta 45a edició ja s'han posat a la venda a través dels terminals de Servicaixa i també des de la pàgina web de l'entitat (servicaixa.com) a un preu de 25 euros. El Port Bo, Peix Fregit, Pescadors de l'Escala, Boira i la col·laboració especial de Sílvia Pérez Cruz, recordant la figura de Càstor Pérez, seran els grups que actuaran enguany, el dia 2 de juliol, a les 22.30h, a l'escenari habitual situat a la platja del Port Bo.

Durant la jornada prèvia a la cantada d'Havaneres de Calella, el divendres 1 de juliol, l'escenari del Port Bo acollirà l'actuació de la banda barcelonina "Delafé y las flores azules", en un concert en benefici de l'Associació Espanyola contra el Càncer - Catalunya contra el Càncer (AECC).