La investigació sobre l'home trobat mort aquest dissabte dins un armari a Lloret de Mar (Selva) apunta que va ser una mort violenta. Tot i que el cadàver està en un estat molt avançat de descomposició i que caldrà esperar al resultat de l'autòpsia per tenir més detalls sobre com va morir, fonts de la investigació han assegurat a l'ACN que les proves cada vegada descarten més una mort natural i indiquen que va ser víctima d'una mort violenta. La investigació continua oberta i el jutge ha ordenat secret de sumari. El cadàver el van trobar després que el propietari del pis de l'avinguda Vila de Blanes número 101 denunciés davant dels Mossos d'Esquadra que feia temps que no sabia res del seu llogater.

A quarts de quatre de la tarda de dissabte un home va anar a la comissaria dels Mossos de Blanes per informar que feia dies que no veia el seu llogater. Llavors, una patrulla de la Policia Local de Lloret el va acompanyar fins a l'habitatge i, dins un armari, van trobar el cos d'una persona en estat molt avançat de descomposició. Encara que tot indica que el cadàver és del llogater, un home d'uns 60 anys de nacionalitat espanyola, caldrà esperar que l'identifiquin amb l'autòpsia.

L'autòpsia també haurà de servir per esclarir com va morir. La investigació cada vegada se centra més en que la persona que van trobar morta dins l'armari va ser víctima d'una mort violenta. Els Mossos d'Esquadra busquen el fill del llogater que, segons informa la Cadena Ser, fa dies que està desaparegut. De moment no hi ha cap detingut en relació al cas.