Els càmpings de l'Associació de Girona, que durant els mesos d'hivern van ultimar les darreres ?obres de millora i ampliació d'instal·lacions, han invertit en total més de sis milions d'euros per tal de millorar l'oferta a les comarques gironines. En aquest sentit, l'objectiu principal de l'Associació és el de "treballar per tal de promocionar i difondre l'autèntic esperit campista i arribar, així, als usuaris potencials del nostre país de la resta d'Europa".

Tot i que alguns dels càmpings gironins no tanca en tot l'any, la majoria va aprofitar els mesos hivernals per fer les intervencions pertinents per tal d'afrontar la nova temporada amb millors condicions que l'anterior. Així, els càmpings de Girona han encetat la temporada alta d'enguany amb nous camps d'esport, renovats bungalous climatitzats, parcel·les de dimensions més grans, piscines de darrera generació, o instal·lacions sanitàries modèliques.

Segons indica l'Associació de Càmpings de Girona, el que s'ha cercat amb totes aquestes millores infraestructurals és oferir al campista "confort, tranquil·litat i comoditat".