La investigació sobre l'home d'uns 60 anys trobat dissabte dins un armari de casa seva a Lloret de Mar apunta que aquest va tenir una mort violenta. El cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Girona, on ahir se li havia de practicar l'autòpsia. A l'espera dels resultats, i malgrat que el cadàver està en un estat molt avançat de descomposició, fonts de la investigació van afirmar que les proves cada vegada descarten més una mort natural i indiquen que va ser víctima d'una mort violenta.

D'altra banda, el cos sense vida de l'home estava embolicat amb una roba. Mentrestant, el jutjat de Blanes que porta el cas va decretar el secret de sumari, de manera que la policia catalana no va confirmar ahir cap dels extrems apuntats per aquestes fonts.

A quarts de quatre de la tarda d'aquest passat dissabte un home va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per informar que feia dies que no veia el seu llogater. Es tractava del propietari, que també havia rebut queixes per la pudor de l'immoble. Amb aquestes sospites, una patrulla de la Policia Local de Lloret va acompanyar-lo fins l'habitatge -situat a l'avinguda Vila de Blanes (del barri de Fenals) número 101- per fer una inspecció del pis on hi vivien el llogater amb el seu fill.

Un cop dins, la patrulla va localitzar el cadàver de l'home, d'uns 60 anys edat i de nacionalitat espanyola, que estava dins un armari de la vivenda en molt mal estat. La comitiva judicial es va desplaçar fins al lloc per recollir totes les proves i aclarir si la mort va ser violenta o no, punt que ara ha de confirmar l'autòpsia.

Un jutge de Blanes va ordenar el secret de sumari i l'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec de la investigació del cas per aclarir les circumstàncies d'aquesta mort.