Els Mossos d´Esquadra busquen el fill del llogater del pis de Lloret de Mar. Aquest dissabte a les quatre de la tarda van trobar el cadàver dins l´armari del pis situat a l´avinguda Vila de Blanes número 101, on pare i fill vivien junts.

Tot i que l´autòpsia ha d´aclarir del cert que el cadàver trobat és el del llogater, la policia autonòmica està treballant per localitzar el seu fill, que està desaparegut des de fa unes setmanes, segons va informar ahir la Cadena Ser. Tots dos compartien la vivenda, segons el propietari que va acompanyar la policia local a l´habitatge. A l´espera de localitzar el familiar de l´home, d´uns 60 anys d´edat, el mateix dia de la troballa els Mossos d´Esquadra no van trobar signes evidents de violència ni rastres de sang al pis que compartien. Això no significaria, com apunten les investigacions, que la mort sí hauria estat violenta.

Mentrestant, de moment no hi ha hagut detinguts i des del mateix moment d´aixecar el cadàver, pels voltants de les nou del vespre de dissabte, els Mossos d´Esquadra van seguir buscant pistes per esclarir el cas i esbrinar si es tracta o no d´un homicidi.

La policia autonòmica no va revelar ni confimar ahir cap d´aquestes informacions perquè, com succeix en aquests casos, la investigació segueix oberta i es manté sota secret de sumari.