Lloret de Mar ha acollit uns 5.000 motoristes durant aquest cap de setmana, amb la celebració de la trobada motera Hardy Butts, que va reunir les motos més espectaculars del món d'estil custom. Divendres es va donar el tret de sortida de l'esdeveniment i durant dos dies es van poder veure moviments d'aquestes motos per tot el municipi, a la zona del passeig marítim, a Can Saragossa, on hi havia el mercat de peces de roba i al Gran Casino Costa Brava, que acollia una exposició firal.

L'objectiu de la Hardy Butts és esdevenir un punt de trobada a la zona, posar en contacte professionals i constructors i donar a conèixer, en definitiva, les novetats del sector. Paral·lelament es van organitzar un munt d'activitats, com festivals musicals a Sa Caleta, ?exhi?bicions i festes temàtiques.

Segons els organitzadors, la mostra de l'any passat, en què van participar unes 1.500 motos, va ser la presentació de l'esdeveniment. Aquest any, però, s'esperava rebre un flux d'unes 8.000 motos i de 20.000 visitants.