A partir d'avui, el nou govern de Vidreres es posa a treballar després que aquest dissabte es procedís a la investidura del nou alcalde, el convergent Jordi Camps i que es configurés la nova corporació municipal i que per quatre anys tindrà al govern els grups de CiU i VST-ERC.

El pacte entre aquests dos grups municipal va ser un dels que es van tancar a última hora a la comarca de la Selva i fruit de l'acord s'ha configurat un cartipàs en el qual CiU té l'alcaldia i la segona tinença d'alcaldia i per la seva banda, ERC es fa càrrec de la primera tinença d'alcaldia amb Eduard Adrobau al capdavant i també de la tercera i la quarta. Pel que fa l'estructura del nou govern en destaca que els quatre tinents d'alcalde són coordinadors de les diferents àrees i sempre per sobre, hi ha l'aclalde.

Pel que fa al repartiment de les regidores, els grups de CiU i VST-ERC comparteixen tres àrees com són Urbanisme, Esports i Entitats i Fires i Festes. Urbanisme està compartida entre l'alcalde Jordi Camps i el primer tinent d'alcalde Eduard Adrobau.

D'altra banda, pel que fa a la resta de regidories, els edils de CiU estan al càrrec de la Promoció econòmica, Governació, Personal Benestar Social, Sanitat, Cultura i Ensenyament. I en canvi els de VST-ERC són titulars de Medi Ambient, Món Rural-Patrimoni, Hisenda, Participació Ciutadana i Comunicació i Joventut.