Serra de Daró va acollir aquest cap de setmana llarg el Mercat del Formatge i el Vi de qualitat que ha comptat amb una trentena de parades, la meitat de les quals eren de productes empordanesos, tant de l'Alt com del Baix Empordà. El celler Vinya Canyal amb seu al municipi, així com els vins Sinols de la Cooperativa Empordalia han estat els productes que més interès van despertar en els visitants. El formatge suau de búfala elaborat a partir de la llet de búfales d'una explotació ramadera de l'Alt Empordà també va gaudir de l'èxit en la seva presentacio? al territori. A més, es van poder veure al mercat diferents productes a granel, directament de la bóta, com moscatell, garnatxa o vermut, i un espai de tast i venda d'infusions de ratafia. Pel que fa als formatges el mercat va comptar amb la participació de formatgeries de renom com Montbrú o Sabors d'Asúries, entre d'altres. Tampoc hi va faltar el pa, la secallona i la mel del Baix Empordà. La bona acollida que ha tingut el mercat ha fet pensar a la organització en la possibilitat de reeditar aquesta i d'altres activitats.