L'Entesa defensarà avui al matí al Senat una moció que demana la gratuïtat del peatge de l'autopista AP-7 entre els accesos de Maçanet de la Selva i la frontera amb França mentre durin les obres de construcció i millora de la variant de la carretera nacional A-2, la coneguda N-II. En concret, serà el senador per Tarragona, Pere Muñoz, portaveu de l'Entesa a la Comissió de Foment, que defensarà la moció davant d'aquesta comissió per la qual, si s'aprova, s'instarà el govern de l'Estat a fer gratuïts aquests trams de l'autopista.

Segons fonts de la mateixa formació, l'objectiu de la demanda de l'Entesa és evitar problemes de circulació i millorar la seguretat en aquesta via, com també facilitar el normal desenvolupament de l'activitat econòmica i la vida quotidiana a les comarques gironines.

Muñoz va argumentar que les obres de desdoblament de la carretera N-II entre Tordera i la frontera és una de les demandes del territori i una infraestructura que ha patit nombrosos endarreriments i incompliments i ara, per acabar d'agreujar la situació, s'ha produït la total paralització de les obres dels trams que falten per ?executar.