La policia local de Roses va detectar la nit de dimarts una furgoneta estacionada que es dedicava a la venda il·legal de fruites i verdures, el conductor de la qual tenia el permís de conduir retirat per pèrdua de punts. Els agents van interceptar en aquest vehicle fins a 2.500 quilograms de diversos productes, i han obert diligències a través d'un atestat per conducció sense carnet que serà traslladat als jutjats i una altra per la venda ambulant il·legal, que serà sancionada pel propi consistori.

Els fets van tenir lloc cap a les deu de la nit d'aquest dimarts al carrer Toledo, quan una patrulla de la policia municipal va detectar una furgoneta a l'entorn de la qual es concentrava un grup de persones que hi adquirien fruites i verdures. Els agents van inspeccionar l'interior del vehicle i van trobar-hi 2.500 quilos de gènere, entre pinyes, melons, síndries, patates, pebrots i préssecs, entre d'altres.

Després de constatar que el conductor no podia acreditar-ne la procedència, la patrulla va detectar que tenia el permís de conducció retirat. Arran d'aquests fets, els agents van traslladar la furgoneta al dipòsit municipal i van obrir les pertinents diligències pel cas.

La venda il·legal és un dels problemes que presenta aquest municipi costaner i que, fins i tot, s'ha incorporat al reglament municipal per tal de poder-ho sancionar. És especialment durant els mesos d'estiu quan un major nombre de venedors il·legals es concentren a la població per tal d'oferir als turistes els seus productes. Precisament, el passat mes de maig es va instal·lar cartells informatius en els punts de més afluència d'aquesta pràctica per tal de fer palesa la seva prohibició.

La senyalització buscava, sobretot, conscienciar els possibles compradors que l'adquisició d'aquests productes implicava una compra il·legal.